Stichting Projecthulp Suriname (SPS) is een onafhankelijke stichting voor en door vrijwilligers en bestaat sinds 2005. SPS is de enige organisatie die zich specialiseert in vrijwilligerswerk in Suriname. De stichting heeft als doel het ondersteunen van ontwikkelingsprojecten in Suriname en het vergroten van de culturele uitwisseling, kennisoverdracht en samenwerking tussen Suriname, Nederland en België. Het ondersteunen van projecten gebeurt door de bemiddeling en plaatsing van enthousiaste en gekwalificeerde vrijwilligers. De projecten bevinden zich in Paramaribo, in de districten en in het binnenland van Suriname. SPS biedt sociale, educatieve, ecologische, agrarische, toeristische en klusprojecten.

De projecten die SPS in Suriname ondersteunt, moeten een bijdrage leveren aan de sociale en/of economische ontwikkeling van Suriname. SPS gaat samenwerking bij de projecten aan voor de lange termijn en streeft naar continuïteit in de plaatsing van vrijwilligers. De SPS- vrijwilliger zal geen functie vervullen, die vervuld kan worden door Surinaamse inwoners.

SPS bemiddelt alleen in het ondersteunen van ontwikkelingstrajecten door plaatsing van vrijwilligers. Wilt u ontwikkelingstrajecten materieel steunen? Kijk dan opwww.laateencontainervaren.nl

Login Form